Через неповернуті автодеталі зборівчанин проламав товаришу голову

Фото з відкритих джерел

За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень відповідатиме перед судом 31-річний житель села Тустоголови Зборівського району. Чоловік металевою трубою побив давнього знайомого. Причиною конфлікту стала неповернута позика.

 

Потерпілого лікарі госпіталізували. Він знаходиться у важкому стані в реанімації. У зборівчанина медики діагностували відкритий перелом тім’яної ділянки голови, перелом руки та інші численні гематоми.
Правоохоронці з’ясували, потерпілий та його кривдник – товариші. Проте, віднедавна стали чоловіки стали конфліктувати через позичені, але так і не повернуті, запчастини до автомобіля.

 

Затриманий помітив в райцентрі автівку знайомого. Аби ще раз нагадати про свої образи, вирішив пробити в транспорті колеса. За цим заняттям його і застав власник машини. Чоловіки розпочали сварку, один із них схопив обріз металевої труби, що лежав неподалік, та вдарив потерпілого.

 

Викликали швидку допомоги свідки бійки. Підозрюваний свою провину визнав, його затримали в порядку ст. 208 КПК. Кримінальне провадження правоохоронці розпочали згідно із ст.121 ККУ. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

Мама 12-річної дівчинки потребує допомоги: у жінки діагностували рак

Наступна стаття

Микола Лазарович

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.