На Тернопільщині перекрили трасу міжнародного значення. Вимагають ремонту дороги (Відео)

Трасу міжнародного значення перекрили у Бережанах. Дорогу заблокували одразу в двох місцях – на в’їзді та виїзді з міста. Таким чином люди вимагають ремонту дорожнього покриття.

 

Автошлях М 12 проходить через Стрий — Рогатин — Бережани — Тернопіль — Хмельницький — Вінниця — Кропивницький — Знам’янка. Бережани одне з найстаріших міст Тернопільщини. Більшість вулиць мають вузьку проїзну частину. Місцеві кажуть, великогабаритний транспорт утворює великі вибоїни які ніхто не ремонтує.

 

Аби привернути увагу до проблеми у місті влаштувати акцію протесту. Перекрили дорогу по вул. Тернопільська і вул. Рогатинська, повідомляє Береж Інфо.

 

– Дай боже, щоб ця акцiя мала результат! Бо скоро скоро по цiй дорозi навiть ходити буде неможливо, – коментують подію місцеві мешканці.

 

Наразі з активістами спілкуються місцеві чиновники та правоохоронці.

Відео – Тараса Бартків

 

Попередня стаття

На Тернопільщині за подвійне вбивство родичок військовослужбовцю загрожує довічне ув’язнення

Наступна стаття

У Тернополі оштрафували водія, який не пропустив швидку

3 Comments

    Avatar
  • Правельно роблят так чиновникиам треба робити

  • Avatar
  • *Є реальна необхідність громаді контролювати роботу усієї
    влади , яка є на роботі у громади і не виконує своїх службових обовязків *Про перекриття дороги міжнародного значення в безтроковому часі —-через невиконання своїх службових обовязків діючої влади –офіційно-ЗАЯВЛЕНО з реєстраційно заяви –в ДОА , в прокуратурах,СБУ, ДРА району та області ,в Бережанській міській раді у 2017року .
    *******Шановні Бережанці —Згідно листа адресованого Голові Бережанської міської ради від 3 січня 2018року за № 10-2/854 службою автомобільних доріг у Тернопільській області за підписом начальника служби Б.І. Юлика зазначено про те ,шр **для проведення капітального ремонту — ділянки дороги Стрий -Тернопіль -Кіровоград -Знаменка від км,92+080 в межах міста Бережани в належний транспортно-експлуаційний стан необхідно виконати — -ремонтні роботи загальною кошторисною вартістю 41,6 млн. гривнів —,в тому числі вартість робіть перевлаштування інженерних комунікацій має попердньо виконати Бережанська міська рада на загалбну суму 2,9 млн.грв. —–хоча голова міста під відіокамеру сказав що для тих потреб виділено лише 700 тисяч гривнів —–після чого начальника служби Б.І. Юлик надав громаді копію листа зміст якого стверджує що виділено 2,9 млн.грв. — за обїзну дорогу мова не іде через відсутність фінансування . Ніхто незміг розумно пояснити —-де осідають — закладені на ремонт доріг кошти —- від покупки кожним Бережанцем дизпалева,бензини—- :???

  • Avatar
  • хотілось би знати, чи цей бойкот поможе нашому місту, з нашими керівниками з Бережан зробили помийну яму,всі обіцяють і крадуть, крадуть*****

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.