У Львові передчасно помер тернопільський фрі-файтер Ігор Слюсарчук (Відео)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=R4knGMqa6aU

Фото з відкритих джерел

Відомий український боєць змішаного стилю, двічі чемпіон світу з фрі-файту Ігор Слюсарчук помер сьогодні вранці у Львові.

 

Речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська підтвердила інформацію про смерть Ігоря Слюсарчука. За її словами, сьогодні близько 10:30 правоохоронці отримали повідомлення від лікарів про те, що в орендованій квартирі на вул. Масарика помер 28-річний чоловік. Експерти, що оглянули тіло, ознак насильницької смерті не виявили. Остаточну причину смерті ще встановлюватимуть. Однак, за попередніми висновками, Ігор Слюсарчук помер від інсульту, – повідомляє ZAXID.NET.

 

Починаючи з 2010 року, тернополянин Ігор Слюсарчук провів на рингу понад 30 боїв, у 15 з яких він переміг нокаутом. У 2011 і і 2012 роках виграв звання чемпіона світу з фрі-файту у надважкій вазі.

Попередня стаття

Бізнес у селі: чи може «домашнє» молоко приносити прибуток (Відео)

Наступна стаття

До епідпорогу близько: все більше класів тернопільських шкіл на карантині (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.