У Тернополі квартирний злодій заховався від поліції на горищі (Відео)


Сусідка допомогла затримати злодія. Жінка почула сторонні звуки із житла через стіну. Вона знала, що власники в цей час на роботі. Щоб переконатися, зателефонувала до сусідки, яка підтвердила свою відсутність вдома. Відтак, викликали поліцейських.

– Нам повідомили, що в багатоповерховому будинку в квартирі перебуває невідома особа, можливо, це злочинець. Під’їжджаючи до вказаної адреси звернули увагу на відкрите вікно на 4 поверсі. Піднявшись, двері були закритими. Спільними зусиллями наряду заблокували квартиру та забезпечили охорону місця події, – розповів молодший інспектор батальйону управління поліції охорони в Тернопільській області Сергій Габ’єв.

 

Правоохоронці зайшовши до квартири, побачили розкидані речі, злодія не було. Оскільки підозрюваний не міг втекти, силовики почали обшукувати житло. Грабіжника знайшли на добудованому горищі, де він заховався між старими речами.

 

У поліції з’ясували, злодій – 29-річний мешканець Івано-Франківської області. Чоловік неодноразово судимий за майнові злочини. Минулого року він звільнився з місць позбавлення волі.

 

 

 

Попередня стаття

В аварій на Микулинецькій загинув чоловік, 9-річна дівчинка в лікарні (Фото)

Наступна стаття

50-річному водієві, який влетів у вантажівку, стало погано за кермом (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.