Більшість тернополян не вміють правильно чистити зуби (Відео)

Напевно кожна людина знає, що чистити зуби необхідно двічі на день. Уявити собі ранок без цієї простої, але важливої ​​процедури неможливо. Проте причиною більшості захворювань ротової порожнини стоматологи називають неправильну гігієну.

Лікар-стоматолог клініки на вулиці Лесі Українки, 11 Василь Білан каже, найчастіше під час щоденного чищення зубів люди просто роблять хаотичні рухи, оминаючи певні ділянки. Це призводить до скупчення зубного нальоту у певних місцях ротової порожнини, що у подальшому спричиняє утворення зубного каменю, а також запалення ясен. I це вже серйозні проблеми, що потребують високовартісного i висококвалiфiкованого лікування.

Відтак лікар рекомендує чистити зуби двічі на день після прийому їжі. Очищати підмітаючими рухами не менше 3 хвилин. Також користуватися ополіскувачем та зубною ниткою.

Зубну щітку варто обирати індивідуально, скориставшись порадою стоматолога. Міняйте її варто кожних 3-4 місяці. Відвідувати стоматолога варто двічі на рік, адже найкраще лікування – профілактика.

Попередня стаття

Допомоги у лікуванні онкології потребує подружжя волонтерів

Наступна стаття

Житель Тернопільщини переробляв зброю із травматичної у бойову

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.