Засніженими дорогами Тернопільщини заносить автівки (Відео)

Ранковий снігопад завдав чималих трудностей автомобілістам. Через снігову кашу на дорогах заносило транспорт. У напрямку Заліщики- Товсте знімальна група інтернет-телебачення «МедіаТОР» побачила одразу декілька ДТП.

Поблизу Заліщиків мікроавтобус вилетів на зустрічну смугу. А неподалік Товстого Mercedes Sprinter зніс бетонну огорожу і вилетів у кювет. Водій і пасажир живі. Також у цьому напрямку через ускладнений рух обабіч зупинялися вантажівки.

Нагадаємо, за ніч на Тернопільщині випало від 30 до 40 сантиметрів опадів. На дорогах працює понад 200 одиниць снігоочисної техніки. В разі, якщо вам потрібна інформація про стан проїзду автошляхами Тернопільщини, у Службі автомобільних доріг цілодобово працює диспетчер. Звʼязатись з яким можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

Попередня стаття

Житель Тернопільщини переробляв зброю із травматичної у бойову

Наступна стаття

У перший клас по-новому: змінили правила прийому дітей до школи

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.