У містах світу фотографуються щоб захистити Дністер (Відео)

Аби врятувати Дністер від будівництва каскаду гідроелектростанцій тернопільські активісти запустили у мережі Facebook флешмоб #saveDnister_fromHPP. Люди  закликають усіх небайдужих об’єднуватися для захисту Дністра та загалом екосистеми трьох областей України – Тернопільської, Івано-Франківської та Чернівецької від будівництва каскаду з 6 ГЕС, про це йдеться у групі «Врятуй Дністер від ГЕС».

 

– Таке будівництво призведе до руйнівних наслідків для екосистеми Дністровського каньйону, унікального природного та історико-культурного комплексу, визнаного одним з семи чудес України. Закликаємо українців та міжнародну спільноту долучитися до флешмобу, щоб разом протистояти чиновницькому свавіллю та зберегти річку Дністер, – пише активісти групи Володимир Гергелюк.

 

Щоб взяти участь у флешмобі, необхідно спершу приєднатися до групи в Facebook saveDnister_fromHPP, зробити фото з аркушем А4 з написом хештегу #saveDnister_fromHPP на фоні свого міста та виставити фото, як пост у групі на своїй сторінці, зазначивши назву населеного пункту та хештег.

Бажаючі приєднатись до акції вже знайшлися в Парижі, Нью-Йорку,  Лондоні та різних містах України.

 

 

Попередня стаття

На вихідні над Тернопільщиною буде хмарно

Наступна стаття

За завербовану дівчину двоє тернопільських студентів отримували тисячу доларів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.