Вихователі чортківського дитсадка, з якого дитина повернулась з синцем, пояснили ситуацію

Хлопчик вдарився до столика коли вибігав з туалету. Вихователь була поруч. Медсестра обробила рану і протягом дня спостерігала за станом дитини, – вихователі чортківського дитсадка у спільноті Chortkiv.Online опублікували звіт комісії, на якій розглядали звинувачення матері у неналежному догляді за її дитиною.

 

– За дорученням колективу, щодо ситуації, яка склалась в ДНЗ #7, головою профспілкового комітету Савіцькою О.Б. було створено комісію і детально вивчено ситуацію. 20.02.2018р. близько 10:00 год. вихованець ясельної “А” групи “Колобок” Киряк Матвій, вибігаючи із туалетної кімнати, вдарився об дитячий столик. Вихователь Панчишин О.В. одразу це побачила, оскільки виходила з іншими дітьми за ним. Дитину оглянула старша медсестра. Причин для госпіталізації не виявили, тому обробивши пошкодження, дитину відправили до групи.

 

На протязі дня за дитиною спостерігала медсестра та вихователь. Стан вихованця причин для тривоги не викликав. Вихователь Панчишин О.В. про випадок розповіла батькові, коли він прийшов за сином і вибачилась перед ним. Вигляд дитини в батька тривоги не викликав. Коли мама побачила сина вдома, вона зателефонувала вихователю, яка ще раз описала ситуацію та вибачилась за прикрий випадок. Мама в емоціях почала ображати вихователя і весь колектив дошкільного закладу. На наступний день в колективі дана ситуація стала предметом обговорення. Було проведено збори, на яких була вивчена і обговорена дана ситуація. Слідкуючи за коментарями в соціальній мережі, колектив нашого закладу обурений поведінкою мами, яка незаконно ображає вихователя і весь дошкільний заклад, –  написала у спільноті Ксенія Ільїн. 

 

Нагадаємо, як розповідав сайт Першого інтернет телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» чортківчанка Марія  Петюх звинувачує виховательку дитсадка у синцях на обличчі сина. Жінка розповіла, що днями її дитина повернулась з дошкільного закладу із подряпиною біля ока. Мовляв, такий недогляд  – вина вихователя.

Попередня стаття

У центрі Тернополя на місці колишнього туалету будують заклад харчування

Наступна стаття

У Тернополі шукають водія чорного джипа, який збив хлопця і втік

One Comment

    Avatar
  • А в себе вдома діти не ходять з танцями? І хто за це відповідає?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.