Чортківчанка звинувачує виховательку дитсадка у синцях на обличчі сина (Фото)

Три синці на обличчі  сина за місяць виявила жителька Чорткова ‎Марія Петюх. Днями її дитина повернулась з дошкільного закладу із подряпиною біля ока, – про це жінка написала у спільноті Chortkiv.Online. Мовляв, такий недогляд  – вина вихователя.

 

– Хочу розповісти про садочок №7. Мій синочок ходить в ясельну групу. Сьогодні чоловік забрав дитину з садка з от таким синцем .Подзвонила до виховательки поцікавилась причину винекнення синця, а вона відповіла що впав. Минулого тижня забрала сина з синцем на чолі. І минулого місяця теж був синець на чолі. Вихователь ще сказала що вона не встигає за всіма вслідкувати. Хоча в гурупу ходить 3—6 діток. З цілої групи. І відповідь одна, що він падає або то не її зміна була.

 

У розмові, як пише пані Марія, вихователька порадила їй перевести дитину в інший навчальний заклад.

 

Управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради оперативно відреагувало на ситуацію.  Коментар управління опублікований під дописом матері у тій же групі:

 

«Управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради повідомляє, що ситуація, яка склалася у ДНЗ #7 м.Чорткова знаходиться на контролі.

За дорученням міського голови Володимира Шматька адміністрацією дошкільного закладу проведено службове розслідування та роз’яснювальну роботу з батьками вихованця садочку і вихователем цієї групи. Вихователь визнала свою провину та попросила вибачення у батьків. За неналежне виконання своїх посадових обов’язків вихователя притягнуто до дисциплінарної відповідальності у вигляді догани. Незважаючи на те, що конфлікт вичерпаний, робота вихователя знаходиться під постійним контролем з боку адміністрації закладу та методичної служби».

Попередня стаття

Спортсмен з Кременця показав, як власноруч збирав сани для Олімпіади (Відео)

Наступна стаття

Водійські права тернополянам видаватимуть лише на 2 роки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.