Протягом двох місяців у Тернополі триватиме толока

Аби у Тернополі після зимового періоду було чисто  у місті проведуть толоку. Розпочнуть захід 1 березня і триватиме він до 30 квітня.  За цей період підприємства, комунальні та інші відповідальні структури приведуть у належний стан території, які обслуговують.

 

 Перелік запланованих робіт, які реалізують протягом весняного двомісячника благоустрою, затвердили рішенням виконавчого комітету. Це, зокрема, висадка зелених насаджень, впорядкування горищ та підвалів будинків, прибудинкових територій, скверів, парків, вулиць, тротуарів та доріг.

 

 У цей період в Тернополі також відбуватимуться загальноміські толоки. У зв’язку з мінливістю погодних умов, про дати їх проведення повідомлять додатково. Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”. 
Попередня стаття

У Міносвіти запевнили: коштів для виплати педагогам підвищеної зарплаті – достатньо

Наступна стаття

Черги надійніші, – тернополяни про онлайн оплату комунальних послуг (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.