Громадська та політична діяльності – основні версії нападу на Турського, – Олександр Богомол (НАЖИВО)


Злочини, скоєні у Тернополі попередньо, і напад на екс-депутата Тернопільської міської ради між собою ніяк не пов’язані, – зазначив під час прес-конференції начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол.  Опираючись на отриману інформацію, правоохоронці розглядають усі можливі версії нападу на Ігоря Турського. Основні серед них – як громадська, так і політична діяльності потерпілого. Не виключають у поліції й інсценування злочину.

 

– Ми висунули кілька версії початково своїх, але завдяки активній участі громадян у соцмережах та ЗМІ, додали ще кілька. От перша версія – це, що злочин вчинено особами, з якими потерпілий мав неприязні стосунки на ґрунті громадської діяльності. Друга – злочин вчинено на ґрунті політичної діяльності у конфліктній ситуації. Ми розуміємо те, що були конфліктні ситуації у міській раді до того і ця версія – одна із основних. Інша версія – злочин, скоєний на побутовому ґрунті, – це обов’язкова версія, яка перевіряється завжди. Злочин, вчинений особами з метою помсти: були випадки, коли потерпілий був свідком окремих подій, я не буду уточняти. Зачепили версію також з інсценуванням злочину. Хоча дійшли вже до неї, коли вона вже була оприлюднена у ЗМІ. Розглядаємо її для того, аби підтвердити або спростувати. Ну, і злочин, скоєний невідомими особами з метою хуліганських спонукань раніше судимими за аналогічні злочини, – повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Тернопільській області Олександр Богомол. 

 

У ході первинного розслідування поліціанти опитали свідків, знайомих потерпілого, обійшли довколишні квартири та магазини. Зараз правоохоронці опрацьовують відеоінформацію. А це – відео більш, як з 400 камер, які розставлені по місту та ще 90 – з серверу поліції. Утруднює встановлення особи злочинця неякісне відео, – зазначив начальник ГУНП в області.

 

Наразі, встановили всі маршрути переміщення тих, хто, так чи інакше, може бути причетним до злочину. Існує й додаткова інформація, яку – каже Олександр Богомол, – сьогодні розголошувати не може. Проте, детальний опис нападника у поліції є.

 

Нагадаємо, 22 лютого близько 16:13 невідомий у центрі Тернополя напав на екс-депутата Тернопільської міської ради Ігоря Турського. Зловмисник порізав чоловіку ногу. Поранення, – припускають у поліції, – було скоєне ножем, глибина рани – 10 сантиметрів, ширина – два сантиметри.

 

За попередньою інформацією, компанія з трьох чоловіків стояла на театральному майдані. В якийсь момент один з них побіг в бік, напав на потерпілого і почав тікати. За ним кинулися і двоє інших невідомих.

 

 

Попередня стаття

У Тернополі розкажуть про квартирні крадіжки і про замах на Турського (Наживо)

Наступна стаття

Квартирант-іноземець відмовився платити тернополянину за оренду житла

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.