Потрійна ДТП на Коновальця. Побита автівка газової служби (Відео)


 

На вулиці Коновальця поблизу кільцевої розв’язки сталася дорожньо-транспортна пригода.  Водій  Рено Трафік їхав в напрямку Східного масиву, невпоравшись  з керуванням, вдарив Шевроле Лачетті. Від удару мікроавтобус  відкинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з автівкою газової служби ВАЗ-2121.

 

Як розповідають очевидці, водій Ниви вдарився головою в лобове скло. Проте від госпіталізації відмовився. Водії інших двох автомобілів та пасажири не постраждали, на відміну від транспорту. На місці події працюють патрульні.

 

Попередня стаття

Ярослав Вус

Наступна стаття

На Тернопільщині п’ятеро дітей отруїлися чадним газом

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.