Музей політв’язнів у Тернополі знову затопило (Відео)

Тернопільський обласний історико-меморіальний Музей політв’язнів знову затопило. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Avis Wind. Він зазначив, що цього разу  це трапилося через прорив труби у приміщенні колишнього обласного управління КДБ”. 

 

– “31 січня 2016 року через прорив труби затопило Тернопільський обласний історико-меморіальний Музей політв’язнів. Прорвало труби в кабінетах колишнього обласного управління КДБ.

На другий день трубу залатали, воду викачали та й розбіглися. Ви гадаєте, що за два роки дійшло до повноважних, що тепломережу будинку треба поміняти? А дзуськи!

Сьогодні знову прорвало на другому поверсі “КДБ”. Знову два приміщення Музею у воді. Актори театру “Сузір’я” рятували свої декорації, – йдеться у повідомленні  Avis Wind. 

Попередня стаття

«Жодна жінка не відмовиться від привітань з 8 березня», – тернополяни (Відео)

Наступна стаття

Псевдомінер тернопільського храму – у психоневрологічній лікарні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.