Краса жінки – у гармонії душі і тіла, – тернопільський тренер з йоги (Відео)

Краса жінки – у гармонії душі і тіла. У цьому переконана тренер з йоги Ліля Парій. Налаштовуватися на правильний день потрібно ще з ранку. Ранкову гімнастику тренер рекомендує робити ще у ліжку.

– Гімнастика обличчя допоможе вам збадьоритися та налаштуватися на активний робочий день. Для цього достатньо добре промасажувати вуха , адже дуже багато активних точок знаходиться  на вушній раковині. Відтак промасажовуючи їм ми тонізуємо всі внутрішні ограни. Також масаж варто добити довкола очей, – розповідає тренер Ліля Парій.

При головному болю варто масажувати кисті рук. А ще, щоб збагатитися енергією – варто навчитися правильно дихати.

Грудна клітка на вдиху розходить в сторони на видиху втягується до середини і опускається вниз. І кожен раз ви відчуваєте як щось шипить, наче вітер шумить, – продовжує пані Ліля.

Для Лілі Парій цілісна жінка – це жінка в любові. Відтак щоб відчувати себе гармонійно достатньо бути коханою дружиною, люблячою мамою чи донькою.

 

Попередня стаття

Жителька Теребовлянщини не витримавши знущань, зарізала співмешканця

Наступна стаття

У Смиківцях поблизу Тернополя згоріла автівка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.