Тернопільські ветерани АТО повернули державні нагороди (Відео)

Повернули, бо вважають за сором. Тернопільські волонтери та ветерани АТО віддають державні нагороди, підписані президентом представникам місцевої влади. Так колишні бійці протестують проти силового розгону наметового містечка у столиці. Подібні  акції проходять у кількох регіонах Тернопільщини, одна з найбільший сьогодні відбувалась під стінами обласної адміністрації.

 

З табличками із написами «За що бійців АТО – на коліна?», «Сьогодні нагороджують – завтра б’ють » активісти прийшли до влади. Під час розмови у стіна ОДА волонтери та ветерани заявили, що їм не потрібне  звання героїв від людини, котра дозволяє принижують їхніх побратимів. Свої нагороди та медалі віддали заступнику голови Тернопільської ОДА Юрію Юрику.

 

Двох добровольців було жорстоко побито, кинуто на коліна. Одному наклали 18 швів. Тому від всіх нас, ми робимо цей крок ми повертаємо всі нагороди гаранту , – заявив волонтер, координатор ГО “Схід та Захід єдині” Василь Конько повертаючи свої відзнаки.

Фото Ігор Василів.

 

 

Попередня стаття

Усміхнена жінка успішна в усьому, – колеги керівниці підрозділу Агрохолдингу “МРІЯ” (Відео)

Наступна стаття

Жителька Теребовлянщини не витримавши знущань, зарізала співмешканця

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.