На Тернопільщині вагітна жінка через негоду опинилася у сніговому полоні

18 березня о 22:34 на автодорозі поблизу села Берем’яни Бучацького району в сніговому заметі забуксував 23-річний водій легкового автомобіля «Mazda 323S». Керманич – житель села Свершківці Заліщицького району. В автомобілі разом з водієм перебувала 23-річна вагітна  жінка – жителька с. Берем’яни. Із снігового  замету автівку відбуксирували рятувальники. Ніхто не постраждав. Загалом, наслідки негоди, яка прошла Тернопільщиною минулими вихідними, рятувальникам довелося ліквідовувати у п’яти районах краю.

 

Зокрема, 18 березня на вулиці Нечая у Збаражі на проїжджу частину дороги впало дерево й пошкодило ЛЕП та дві електроопори. Про подію працівники РЕМ повідомили у відповідні служби. Прибувши на місце, за допомогою спецтехніки рятувальники порізали дерево та металеві частини електроопори, яку попередньо відключили від електроенергії.

 

Того ж дня у селі Кривче Борщівського району через сильний снігопад на підйомі загруз пасажирський автобус марки «Сетра» польської фірми «ЛЕОН ПОЛ ТРАНС». Транспорт рухався за маршрутом «Камянець-Подільський – Щецінь». В автобусі перебували 8 пасажирів та водій. Завдяки рятувальникам, які відбуксирували транспорт на безпечну ділянку дороги, автобус звільнили із снігового полону.

 

Автомобіль швидкої допомоги довелося рятувальникам визволяти й у Тернополі. Водій транспорту забуксував  при розвороті біля під’їзду на вул.Київська,14 і не міг самостійно продовжувати рух.

 

19 березня о 00:18 на автодорозі поблизу села Комарівка Монастирського району 32-річний киянин не впорався з керуванням автомобіля «Porsche Cayenne» та злетів у кювет. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Микола Лазарович

Наступна стаття

Поезія – мій порятунок, – Сергій Фалендиш (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.