Туристичні організації краю популяризуватимуть Тернопілля за рахунок галицької кухні

Тернопіль готується до Першого туристичного форуму, який відбудеться  23 березня. Під час форуму досвідом обмінюватимуться представники туристичної галузі міста. Також заплановані дискусії щодо інноваційного розвитку готельного та ресторанного бізнесу, активізації внутрішнього туризму.

У Туристичному форму братимуть участь керівники туристичних організацій з різних міст України. Серед запрошених – експерти і тренери індустрії гостинності. «Гасло Першого туристичного форуму – «Від ініціатив – до дій». Будемо відкривати форум о десятій годині 23-го березня. Загалом метою цього заходу – є створення майданчика для спілкування та обміну досвідом кращих представників туристичної галузі міста, демонстрації новітніх досягнень у сфері послуг. Також заплановані комунікації на теми маркетингу та реклами, просування бренду. Для участі у форумі ми запрошуємо представників органів місцевого самоврядування, комунальних закладів, осіб, які активно займаються туристичною діяльністю», – відзначив на прес-конференції директор Тернопільського туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук.

До слова, під час цьогорічного туристичного сезону на Тернопільщині розвиватимуть гастротуризм. Відтак представники ресторанного бізнесу популяризуватимуть страви Галиччини.

Попередня стаття

Завтра презентують 22-й випуск тернопільського глянцю City Life (Відео)

Наступна стаття

Папа Франциск видалив з монашого стану 9 монахів з Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.