На Тернопільщині за продаж підсніжників жінка сплатить 26 тисяч гривень штрафу

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Жінку, яка продавала підсніжники на дорозі «Тернопіль-Чортків», оштрафували на 26 тисяч гривень. У порушниці вилучили 420 червонокнижних рослин. Держекоінспекція області розпочала планові рейди на автошляхах. Порушникам доведеться відповідати.

 

«Під час проведення обстеження на автомобільній дорозі «Тернопіль-Чортків», яка проходить через ботанічний заказник, було виявлено порушницю природоохоронного законодавства, яка здійснювала незаконний продаж підсніжників. Першоцвіти, загальною кількістю 420 рослин, були вилучені у порушниці, обрахований розмір компенсації за добування рослин занесеними до Червоної книги України, становить 26040 грн. Матеріали справи направлені до Гусятинського відділення поліції», – повідомляють в прес-службі Держекоінспекції в області .

 

Ще одну порушницю виявили у Тернополі на вулиці Київській. Жителька Гусятинського району продавала підсніжники на зупинці. Жінку притягнено до адміністративної відповідальності. Жителів Тернопільщини закликають приєднатися до операції “Первоцвіт – 2018»: проявити екологічну свідомість – не зривати, не продавати і не купувати перших весняних квітів.

Попередня стаття

Леся Поліщук

Наступна стаття

Мене замовили політичні опоненти. Маю конкретні підозри, – Ігор Турський (Ефір)

One Comment

    Avatar
  • Вміють з бабками воювати. Всю пенсію за 1.5 року видерли. Може застрелити було гуманніше, щоб не мучалась.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.