Поезія – це ключ до багатьох дверей, – народний артист України Григорій Драпак


                             Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі…

Поезія жива, вона житиме вічно, звучатиме гучно «після написаного…». Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» до Всесвітнього дня поезії започаткував соціально-культурний проект «P. S.», у якому відомі тернополяни читають улюблені вірші. Відтак, власним приладом демонструючи – в рядках митців, визнаних світом, закладений код. А замислюватись над суттю життя у стрімкому круговерті часу – особливо актуально. Дивіться, слухайте, читайте вірші разом з нами!

Добра, змістовна, глибока поезія – це ключ до багатьох дверей. Це – дотик до душі.  Аби пізнати серце, потрібно поглянути в очі. І лірика… Перший юнацький полілунок – незабутній, він бринить на струнах почуттів впродовж життя. Саме тому народний артист України Григорій Драпак вирішив зачатати вірш Максима Рильського “Поцілунок”.

– Я належу до того покоління, коли, щоб бути “крутим”, як каже сучасна молодь, ми не не сиділи у соцмережах, Фейсбуках – ми просто читали вірші. Ми збиралися, хвилювалися, намагалися причарувати дівчат. І, якщо ти знав гарну добру лірику – ти читав, дивлячись в очі дівчині, якій симпатизував. І це викликало емоції, це мало успіх. 

Попередня стаття

Потребуючим тернополянам обіцяють наповнити Великодні кошики

Наступна стаття

Леся Поліщук

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.