Через ями на дорогах Тернопільщини сталося 15 ДТП, – поліція (НАЖИВО)

Невтішною залишається ситуація щодо ДТП на Тернопільщині. Від початку року на дорогах області загинуло 10 людей. Також сталося 81 ДТП з постраждалими.

 

Про це під час прес-конференції зауважив керівник патрульної поліції Тернополя Богдан Шевчук. Правоохоронець також наголосив, що через незадовільні дорожні умови сталося 15 автопригод.

 

– Незадовільні дорожні умови це маємтьс яна увазі ямко вість, відсутність дорожніх знаків чи інші ушкодження на дорозі, які призводять до ДТП. Від початку року маємо 15 таких випадків.9 вже розглянуто. Зокрема по одній з ситуацій винесено припис на заступника начальника служби автомобільних доріг. Йому загрожує штраф від 1200 гривень. Але це вирішує суд, – зауважив Богдан Шевчук.

 

Нагадаємо, триває прес-конференція начальника Національної поліції Тернопільщини Олександра Богомола та інших керівників Головного управління. Головний поліцейський області підводить підсумки роботи відомства за перший квартал 2018 року, хід і розкриття резонансних злочинів, вчинених на території краю.

 

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює подію НАЖИВО.

Попередня стаття

Олександр Богомол про резонансні злочини на Тернопільщині (Наживо)

Наступна стаття

Поблизу Бережан під кригу провалився рибалка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.