Тернополянка двічі пограбувала один мазанин (Відео)


Щоб придбати нову дозу наркотиків тернополянка двічі грабувала магазин. Спочатку жінка викрала косметику на суму понад 3000 гривень. А через кілька днів, коли кошти закінчилися, повернулася у той самий магазин і поцупила косметики на 1500 гривень.

 

– Факт крадіжки на камерах спостереження побачив власник магазину. Він і повідомив правоохоронців. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочинів причетна місцева мешканка 1984 року народження. Тернополянка у скоєному зізналася і каже, що вчиняти протиправне її підштовхнула фінансова скрута.

Дії жінки кваліфікували за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, – каже начальник відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Тарас Сиротюк.

Попередня стаття

У центрі Тернополя нацгвардійці виконали бойовий танець

Наступна стаття

«Нива» стартує у Другій лізі з новими футболістами (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.