П’яного водія, який роз’їжджав по Театральному майдані Тернополя, оштрафували (Відео)

«Автомобіль Volkswagen Caddy роз’їжджає по Театральному майдану», – такий виклик отримали поліцейські 26 березня близько 11-ї години. Патрульних, які прибули на виклик, зустрів заявник.  Чоловік й вказав на автівку порушника. Водія у салоні автомобіля не було.

 

Керманич патрульних помітив. Підходити до транспортного засобу він не ризикував, щоб не отримати штраф, тримався осторонь. Однак заявник і свідки події побачили водія та вказали на нього. Патрульні запросили чоловіка до відділку поліції, щоб встановити його особу. Громадянин був напідпитку, поводився неадекватно. Від освідування категорично відмовився.

 

На кермувальника патрульні склали адмінматеріали за порушення ПДР та керування напідпитку. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Нагадаємо, відео, на якому водій роз’їжджає по Театральному майдані у Тернополі,  оприлюднив на своїй сторінці у Facebook Ігор Прокопишин. 

Попередня стаття

У Чорткові підприємця пограбували на 10 тисяч гривень

Наступна стаття

Вихованці Бережанського інтернату малювали писанки, щоб прикрасити свій кошик (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.