У тернопільських маршрутках запрацювала система контролю

Система контролю запрацювала у тернопільських маршрутках. Контролери перевіряють наявність квитків. Якщо квитка немає – штрафують.

 

Пасажир повинен оплатити проїзд у громадському транспорті  упродовж однієї зупинки, – наголошують контролери. У разі відсутності квитка, – штрафуватимуть. Сума штрафу сягає двадцятикратного розміру.

 

«Від початку року ми практикуємо електронну систему оплати за проїзд у громадському транспорті. До березня це працювало у так званому тестовому режимі. Тобто система «Електронний квиток» діяла, але штрафів до безквиткових пасажирів ми не застосовували. Відтепер у громадському транспорті Тернополя працює служба контролю, яка відповідатиме, чи мають квитки пасажири. За безквитковий проїзд штрафуватимуть. Штраф – у двадцятикратному розмірі. Нагалошую, контролери працюватимуть і в тролейбусах, і в маршрутках», – зазначив начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради Ігор Мединський.

 

Нагадаємо, на безоплатний проїзд у громадському транспорті обласного центру мають право тільки пільговики з картами тернополянина та учасники бойових дій.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

Тридцять поліціантів Тернопільщини поїхали у чергове відрядження на Донбас

Наступна стаття

Тернополяни, які вчасно не отримали закордонний паспорт, можуть поскаржитись онлайн

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.