Для тернополян, які особливо люблять творчість Квітки Цісик, співатиме Оксана Муха (Відео)


Тернопіль, як другий дім, каже відома українська співачка Оксана Муха, гуляючи вулицями міста. За своє творче життя, мала тут лише один концерт. Та тепло з яким її зустріли  місцеві глядачі, спонукає повертатись  знову.

 

– Тернопіль для мене особливо місто. Коли вперше сюди приїхала, думала що у Львові, бо вулички дуже схожі. Та особливість – це тернополяни. Це дуже рідні люди, правдиві, без насаджених самок до яких важко пробитися, – каже співачка Оксана Муха.

 

Вперше до Тернополя співачка завітала з концертом на Різдво. Тоді разом з нею колядувати сотні тернополян. Цього разу Оксана Муха повернеться до нас голосом Квітки Цісик. Концерт «Два кольори»присвячений 65-річчю співачки.

 

–  Запрошую порадіти, що ми українці маємо достойну пісню, маємо чудових виконавців таких як Квітка Цісик. І скажемо їй разом – дякую Квітко за те що ти для нас зробила.

 

У житті Оксани Мухи Квітка Цісик відіграла визначальну роль. Вони не були знайомими, та львівська співачка, вважає Квітку своєю наставницею. Це більше любити творчість геніальної українки Оксану Муху надихнув син Квітки. Два роки тому у Нью-Йорку маленький Едуард подякував їй за те, що співає мамині пісні.

– Після концерту до мене підійшов хлопчик копія Квітки. Пам’ятаю як побачила його не могла нічого сказали, на очах з’явилися сльози. Це було для мене дуже важливо, доторкнутися до частинки Квітки, – пригадує Оксана Муха.  

 

Щирими емоціями від зустрічі з родиною Квітки Оксана Муха хоче поділитися з тернополянам. На концерт української пісні з живим звучанням співачка запрошує 22 квітня у Палац культури «Березіль».

Журналіст – Наталія Луків

Оператор – Іван Козоріз

Попередня стаття

У Зарваниці відбудеться театралізована Хресна дорога

Наступна стаття

У «Китайській стіні» горить квартира (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.