На Тернопільщині посеред ночі трапилася масштабна пожежа (Відео)

Фото з відкритих джерел

На Кременеччині між селами Сапанів та Білокриниця вогонь спалахнув на величезній площі поля. Полум’я розгоралося у різних напрямках. Горіли сухі стерня та покоси. Про цей випадок на сторінці у спільноті “Типовий Кременець” повідомив місцевий житель. Пан Іван, не добираючи слів, зокрема, зазначив:

 

Шановнi фермери, велике прохання просто переорювати стерню и покоси бо б..ть палити бiля дендрологічного парку лiсоколеджу – це пі…ц. Робите бабло – робiть розумно, а не як х… Багато людей, горить повністю поле від Сапанова до Білокриниці. Майте, с..и, повагу до людей. То не смішно, бо особисто в мене дитина злякалася, так палало, а МНС ЇЗДИТЬНА “БОБИКУ” І ГАСИТЬ ОКОЛИЦІ. Праця хлопців за дарма. Бабки із собою на небо не забереш , а вітер з полум’ям людські життя може забрати…. С..И ЗАДУМАЙТЕСЬ.”, – написав у своєму повідомленні житель Кременеччини та додав відео пожежі. 

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині боржники почали активно сплачувати аліменти (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині у вуличного дебошира знайшли марихуану

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.