У ДТП на Кременеччині постраждали восьмеро людей

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 11 квітня близько 21:20 години неподалік села Будки Кременецького району. На автошляху не розминулися два автомобілі. Водій Volkswagen Passat виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у Renault Megane.

 

У кожній з іномарок на момент аварії знаходилися по чотири людини. В Renault – троє громадян Словацької Республіки та жителька Закарпаття. В іншій – четверо місцевих жителів.

 

Семеро із восьми потерпілих медики госпіталізували. У них лікарі зафіксували травми середньої та легкої тяжкості – струс головного мозку, відкриті й закриті переломи ніг та плечових кісток, травми живота та шиї.

 

В обох кермувальників взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Подію правоохоронці внесли в ЄРДР за статтею 286 ККУ. Триває слідство. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Колектив 21-ї школи Тернополя пояснив владі, чому не може об’єднатися з школою мистецтв

Наступна стаття

У Тернополі побудують розважальний комплекс

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.