“Укрзалізниця” призначила на травневі свята 7 додаткових потягів

Фото з відкритих джерел

Акціонерна держкомпанія “Укрзалізниця” для зручності пасажирів в період травневих свят призначила 7 додаткових потягів у напрямку Одеси, Львова, Костянтинівки, Ковеля, Дніпра та Хмельницького. Про це повідомив в. о. голови правління “Укрзалізниці” Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook.

 

– Готуємось до травневих вихідних заздалегідь з ПАТ «Укрзалізниця». Вже розпочинаємо продаж квитків на додаткові поїзди на кінець квітня. Нагадаю, українці відпочиватимуть 4 дні – з 28 квітня до 1 травня.

За дні Великодніх свят поїздами подорожувало 870 тисяч пасажирів. Очікуємо чималий ажіотаж і на травневі вихідні. Зараз нагоду придбати проїзні документи мають ті, хто планує маршрути у напрямку Одеси, Львова, Костянтинівки та Хмельницького, – зазначив в. о. голови правління “Укрзалізниці” Євген Кравцов. 

 

Підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На об’їзній Тернополя мікроавтобус вилетів на тротуар (Фото)

Наступна стаття

Леся Поліщук

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.