На Тернопільщині грузин погрожував прокурору вбивством

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Двоє громадян Грузії відсидять у в’язниці три роки. Чоловіки протягом липня – серпня 2017 року незаконно проникали до автомобілів тернополян та викрадали звідти майно. Загальна сума збитків становить 77 тисяч гривень. 

 

Також під час розгляду апеляційної скарги на обраний запобіжний захід один із підозрюваних погрожував убивством процесуальному керівнику у кримінальних провадженнях. А саме, прокурору Тернопільської місцевої прокуратури, який виконував службові обов’язки під час розгляду згаданої скарги в апеляційному суді Тернопільської області.

 

Слідство завершили. Тернопільський міськрайонний суд погодився із позицією прокурора та засудив обвинувачених у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.187, ч.ч.1, 2 ст.185, та ще за ч.1 ст.345 КК України до 3 років обмеження волі.

 

Матеріальну шкоду, завдану потерпілим, відшкодували під час досудового розслідування та судового розгляду. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Заліщицькому районі з місця роботи пропав чоловік

Наступна стаття

У Тернополі з благодійним концертом виступить хор з Арканзасу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.