У ДТП на Тернопільщині постраждали п’ятеро людей

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Три дорожньо-транспортних пригоди трапилися минулими вихідними на дорогах Тернопільщини. У їх результаті, травми різного степеня важкості отримали п’ятеро людей.

 

14 квітня автопригоду з потерпілими правоохоронці зареєстрували в селищі Бірки. За попередньою інформацією, близько 19:30 водій мотоблоку “Зубр” не впорався з керуванням та наїхав на 52-річну місцеву жительку. Потерпілу медики госпіталізували в травматологічне відділення з відкритим переломом гомілки. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

 

15 квітня на Кременеччині у поліцію надійшло повідомлення від фельдшера швидкої допомоги про ДТП з потерпілими. Слідчі встановили, що водій автомобіля Волга 3110 допустив бокове зіткнення із автівкою марки Daewoo Lanos та Volkswagen Transporter – Т5. Обидва транспортних засоби рухалися у зустрічному напрямку. В результаті автопригоди з травмами до лікарні звернулися кермувальники Волги та Volkswagen(а). За попередніми даними, водій Волги перебував у стані алкогольного сп’яніння.

 

Ще одна автопригода трапилася того ж дня у селі Клювинці Гусятинського району. Поблизу дитячого садка на дорозі не розминулися два мотоциклісти. Кермувальник транспорту “МТ”, здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу та врізався у скутер YAMAHA. У результаті, один з водіїв потрапив у реанімаційне відділення з підозрою на струс та тріщину черепа. Також у нього медики зафіксували пошкодження грудної клітки, забої та садна. Іншого кермувальника лікарі оглянули, проте не не госпіталізовували.

 

Усі події внесдли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ. Триває слідство. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 

 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Ланівцях чоловік розтрощив майно у барі

Наступна стаття

У Заліщицькому районі з місця роботи пропав чоловік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.