З кожними змінами до генплану – нові забудови, – тернопільські активісти (Відео)


 

На сесію Тернопільської міської ради прийшли громадські активісти, які проти змін до Генерального плану міста. Кажуть, що змінювати їх можна раз у п’ять років, а остання зміна була у 2017-му.

 

– Усі зміни до Генерального плану не в користь зелених зон. Більшість парків, скверів переходять у зони будівництва. Ми порівняли два Генеральних плани 2010 і 2017-го року, за сім років територія парків скоротилася на 60 гектарів. Це еквівалент парку Топільче, тому ми категорично проти таких змін, – розповідає активіст Олег Синовець.

 

Все ж зміни до Генплану на сесії ТМР прийняли. За словами мера міста Сергія Надала, зміни дочасні, пов’язані з виконанням звернень громадських організацій, мешканців та суб’єктів господарювання, які отримали у 2017-му під час прийняття генплану.

 

 – По окремим пунктам, які викликають певне застереження, щоб не було незаконних дій, депутати прийняли рішення, що проведення будь-яких будівельних робіт може проводитися за додатковим рішенням сесії, – каже Сергій Надал.

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

На Гусятинщині горів виробничий цех фермерського господарства

Наступна стаття

Тернопільські інваліди ризикують життям, щоб пересуватися містом (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Гнати на хер того Надала і його свободівську команду. одні бл..ь вишиванщики, тільки майно Тернополя дерибанять ось їх весь бізнес

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.