У Білій громада вирішувала чи приєднуватися до Тернополя (Фото)

 

Півтисячі людей  зібралось сьогодні у Білій. Мешканці на громадських слуханнях вирішували долю свого села: бути самостійними чи приєднатися до Тернополя.

 

Створити Білецьку громаду захотіли жителі, своє звернення висловили голові сільраді 28 березня. Центр громади має бути у селі Біла. До ОТГ можуть приєднуватися навколишні села Великий Глибочок, Чистилів, Ігровиця, Івачів та Плотича.

 

Попередньо проводилися опитування населення по округах ініціативною групою. На громадських обговореннях, за словами голови сільради Надії Мотики, результати оприлюднять. Також на слухання у селі Біла приїхали представники Тернопільської міської ради з пропозицією приєднатися до Тернополя.

 

Як налаштовані мешканці Білої та яку громаду створюватимуть згодом у сюжеті на Першому інтернет-телебаченні Тернопільщини “МедіаТОР”.

 

 

 

Попередня стаття

У Теребовлі під замковою горою можна буде плавати в басейні (Фото)

Наступна стаття

Електромобілі тернополянам не по кишені (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.