Наталія Кравчук

Цей вихідний мав бути сонячним, теплим та затишним. А головне – у ньому повинно було бути багато релаксу та позитиву… Натомість три години(!!!!) спілкування із поліцією та “хамовитими” водіями, які просто не здатні зрозуміти, чому те, що вони загородили в’їзд до нашого двору – це проблема. Усі як один казали :” Ну, я ж не один такий. Усі так ставлять.” Люди ви серйозно??????? Були й такі, які погрожували розправою, а от водій у відео взагалі вважає, що викликати у таких випадках поліцію “це не метод”. Блііііін….знаєте, що найгірше? Усі вони виховують дітей, які виростуть із впевненістю, що якщо щось дуже потрібно, то можна…Отже, я так розумію, що якщо Центр міста не обладнаний вбиральнями, а комусь ну дууууже захочеться, то,в принципі, далі ви самі розумієте???

 

Джерело у Facebook

 

Попередня стаття

На Тернопільщині туші свиней викинули на узбіччя дороги

Наступна стаття

На Тернопільщині депортують підприємця-боржника з Азербайджану

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.