Тернополянина затримали на хабарі за медичні довідки

У Тернополі поліціанти затримали чоловіка, який отримав хабар за медичні довідки. Місцевий житель за вплив на працівників державних установ вимагав у тернополянина 3 тисячі 700 гривень. За це затриманий пообіцяв безперешкодне та швидке отримання медичних довідок щодо придатності до керування транспортним засобом та не вчинення дій відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу».

 

Протиправну діяльність чоловіка правоохоронці викрили. Йому повідомили про підозру та готують клопотання про застосування запобіжного заходу.  Кримінальне провадження поліціанти відкрили за ст. 369-2 КК України – зловживання впливом. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

Попередня стаття

Громадського активіста Олексія Станька звільнили під домашній арешт (Відео)

Наступна стаття

Перекрили дорогу: на Дружбі зіткнулися «швидка» і автобус (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.