Олександр Богомол про безпеку під час травневих свят (НАЖИВО)

В Головному управлінні національної поліції брифінг начальника Нацполіції Тернопільщини Олександра Богомола. Під час заходу обговорять питання забезпечення публічної безпеки під час травневих свят.

 

Подію Перше інтернет-телебачення Тернопільщин «МедіаТОР» транслює НАЖИВО.

 

Додамо, що на Тернопільщині на час травневих свят працівники ДСНС та Нацполіції переходять на посилений варіант несення служби. Поліція та підрозділи ДСНС чергуватимуть біля місць масового відпочинку.

 

В Україні в цей період на постійному чергуванні перебуватимуть 7 тисяч рятувальників та 2 тисячі одиниць техніки.

Попередня стаття

Відзавтра тернополяни зможуть розраховуватися новими 1 та 2-гривневими монетами

Наступна стаття

Водій та пасажири автівки, яка впала у річку – були п’яними, – Олександр Богомол про смертельне ДТП на Підволичищині (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.