Студентам та викладачу Кременецького медучилища погрожували пістолетом

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Студентам і викладачу одного із медичних училищ Тернопільщини невідомий погрожував пістолетом. Чоловіка поліціанти Кременецького відділу поліції затримали на території закладу. Зловмисником виявився раніше судимий житель села Жолоби. Пістолет, яким він погрожував, був іграшковим. Свій вчинок затриманий пояснити не зміг. 

 

Правоохоронці з’ясували, 20-річний парубок, будучи нетверезим, не знайшов інших «розваг», як навідатися до місцевого училища. Оскільки вхід туди вільний, зловмисник без перешкод потрапив у приміщення. Зайшов на другий поверх та увірвався до однієї з аудиторій, де проходили заняття.

 

За словами свідків, хуліган одразу почав словесний конфлікт. Тоді хлопець вийняв з кишені предмет, схожий на пістолет, і став цілитися в учнів.

 

Кримінальне провадження відкрили за частиною першою статті 296 ККУ – хуліганство. Також зловмисник понесе адміністративну відповідальність за появу в громадському місці в нетверезому стані.  Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині водій мотоцикла збив 5-річного хлопчика

Наступна стаття

Відзавтра тернополяни зможуть розраховуватися новими 1 та 2-гривневими монетами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.