Майже три тисячі тернополян виступили за традиційні сім’ї (Відео)

https://www.facebook.com/mediator.te.ua/videos/2015776162083871/
Марш на підтримку сімейних цінностей відбувся сьогодні у Тернополі. Близько 14-ої години у “Старому парку” зібрались сотні людей. Батьки прийшли з маленькими дітками, участь у ході взяли й бабусі та дідусі.

Попри дощ, що накрапав перед початком заходу, люди не розходились. Сформувавши колону, тернопільські сім’ї рушили на Театральний майдан. Близько 30 хвилин частину дороги на проспекті Степана Бандери була перекритою. Водії затримувались, але відзначали, що на дійство подивитись цікаво.

Учасники ходи вигукували гасло «Тато, мама і я – традиційна сім’я!»

–              Це вийшли не байдужі тернополяни, які переймаються проблематикою сім’ї, такі, як розлучення, аборти, насилля в сім’ї,  чи нетрадиційні відносин. Сім’я має бути здоровою, в ній має бути тато і мама. Не здаватись коли є труднощі, не спирати все на характер, за сім’ю потрібно боритись, – каже співорганізатор Тижня подружжя у Тернополі Іван Мудрий.

 

Тернополяни долучилися до підписання петиції щодо захисту традиційних сімейних цінностей та проти пропаганди гомосексуалізму. Загалом, за петицію проголосували понад 25 тисяч людей.

 

Хода закінчилась на Театральному майдані, де діяло сімейне містечко.

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслювало марш сім’ї наживо. Онлайн-трансляцію ви можете переглянути на сторінці МедіаТОРа у Фейсбук.

Автор Надія Березюк

 

Попередня стаття

Тернопільські обранці у вишиванках встановили рекорд (НАЖИВО)

Наступна стаття

Театральним майданом Тернополя дефілюватимуть моделі із вадами слуху

One Comment

    Avatar
  • Це проросійські таємні активісти, які спеціально нагнітають таку обстановку, щоб налаштувати демократичні країни світу такі як Америка і країни Євросоюзу проти України! Це вони такий цирк затіяли спеціально щоб Америка і країни Євросоюзу відмовились допомагати Україні в боротьбі з агресором.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.