У Зарваниці розпочалася реабілітація для військових та членів їхніх сімей

15 травня у Марійському духовному центрі «Зарваниця» на Тернопільщині розпочалася чергова реабілітація для військових та членів їхніх сімей. Участь у ній беруть сім’ї з Тернопільщини, Львівщини, Івано-Франківщини, Одещини.

 

Реабілітація відбувається з благословення Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія (Семенюка). Основна мета заходу – духовне та психологічне відновлення воїнів, учасників бойових дій та членів їхніх сімей. Координує зібранням військовий капелан о. Микола Квич.

«Ми намагаємося допомогти нашим захисникам відновити родинні відносини та укріпитися в людяності і духовних цінностях, а також хочемо полегшити їхню адаптацію в суспільстві», – каже о. Микола Квич. 

Попередня стаття

На Тернопільщині випав дощ з градом

Наступна стаття

Родина – це головне, – тернополяни про сімейні цінності (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.