Тернополяни виказали поліції п’яного водія вантажівки

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Тернополі на вулиці Поліська правоохоронці затримали водія вантажного автомобіля ЗІЛ. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Виявити нетверезого керманича інспекторам допомогли небайдужі громадяни. Під час телефонної розмови з поліцією невідомий повідомив місце знаходження порушника та номерний знак транспортного засобу.

 

Виїхавши на вказану адресу, патрульні помітили автомобіль, який був в орієнтуванні і зупинили його. За кермом ЗІЛу сидів 43-річний водій. Він погодився пройти тест на стан алкогольного сп’яніння. Результат виявився позитивним – 0,72 проміле.

 

На водія поліціанти склали постанову за ч. 1 ст. 130 КУпАП – керування у стані алкгольного сп’яніння. Повідомляє Патрульна поліція Тернополя.

 

Попередня стаття

ДТП на Тернопільщині: вантажівка злетіла з дороги і впала в обрив

Наступна стаття

У Тернополі стартував фестиваль дитячого кіно, анімації і телебачення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.