Кременчани нині святкують День міста (Фото)

 

Сьогодні, 27 травня, старовинний Кременець відзначає свій 791 День народження та День міста. Для кременчан та гостей міста  виступали місцеві виконавці та колективи, а дітки розважались на атракціонах.
Урочисті святкування розпочалися о 14 годині біля приміщення податкової інспекції. Звідти колоною йшли жителі міста до центру.

 

В міському парку відбувались концерти за участі гурту «Los Сolorados», народної  артистки Лесі Горової, виконавців Юрія Футуйми та Людмили Червінської.

 

Також впродовж дня у Кременці діяли різноманітні майданчики для юних, і для дорослих гостей свята. Однією з родзинок на Дні міста була можливість піднятися над Кременцем на повітряній кулі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото з сайту Кременецької районної ради

Попередня стаття

Цьогоріч на Тернопільщині на медалі претендують понад 6 сотень одинадцятикласників

Наступна стаття

У Тернополі на Дружбі водій в’їхав в електроопору

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.