У Тернопіль привезли тіло загиблого в ООС Руслана Муляра

Близько опівночі з 27 на 28 травня поруч із Збаразьким КП тернополяни зустріли тіло трагічно загиблого на Донбасі підполковника СБУ Руслана Муляра.

 

Незважаючи на пізню годину, друзі, колеги, ветерани АТО, волонтери, активісти громадських об’єднань і просто небайдужі тернополяни прийшли зустріти Героя та віддати йому останню шану. Припавши на коліно, тернополяни під проводом святих отців помолилися за душу офіцера спецслужби, який віддав своє життя за мирне майбуття незалежної України. Повідомляє УСБУ в Тернопільській області. 

 

Нагадаємо, під час виконання бойового завдання на Луганщині загинув співробітник Тернопільського управління СБУ підполковник Руслан Муляр. Виконуючи завдання, Руслан Муляр разом із бойовими побратимами із ЦСО «А» потрапив під артилерійський обстріл. Двоє військовослужбовців «Альфи» загинули, ще одного важко поранено.

 

 

Попередня стаття

У Тернополі на Дружбі водій в’їхав в електроопору

Наступна стаття

У Тернополі агресивна собака кидалася на дітей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.