На Тернопільщині директор підприємства впіймав двох злочинців на гарячому (Відео)


Директор одного із підприємств Збаражчини пізно ввечері, обходячи територію заводу, помітив відчинені двері складу. Чоловіка це насторожило й він зателефонував до поліції. Затримали двох крадіїв на гарячому. Зловмисники розбирали дороге обладнання та виносили комплектуючі на вулицю. В подальшому затримані планували здати награбоване на металобрухт.

 

Крадіям – 26 та 50 років. Молодший – неодноразово судимий, саме він і був ініціатором крадіжки. Чоловік попередньо вже побував на заводі. Тоді він поцупив електричну котушку, яка містить елементи з дорогоцінних металів. Розвідавши ситуацію, вирішив навідатися туди вдруге. У помічники собі взяв старшого односельця.

 

Обох чоловіків затримали в порядку статті 208 КПК України. Їм інкримінують частину 3 статті 185 Кримінального кодексу  – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення. Крадіям загрожує від 3 до 6 років ув’язнення.

Попередня стаття

Близько ста тисяч людей очікують на цьогорічній прощі до Зарваниці

Наступна стаття

На Об’їзній Тернополя довжелезні затори через ДТП (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.