На Тернопільщині чоловік власноруч наніс собі смертельні ножові поранення

У Козівському районі неподалік колишньої ферми виявили тіло 62-річного місцевого жителя. Знайшов труп син загиблого. У поліцію про випадок повідомив голова одного із сіл краю.

 

При попередньому огляді криміналісти не виявили ознак насильницької смерті. Не було на тілі і слідів боротьби. Різані рани, кажуть поліцейські, характерні ушкодженням, нанесеними власною рукою. Чому загиблий наніс собі смертельні ножові поранення – встановлюють.

 

Востаннє з ним спілкувався син того дня близько дев’ятої години ранку. Після цього батько пішов випасати корів і не повернувся. Родичі почали хвилюватися, тому за деякий час вирішили відшукати батька. Найшли його неподалік закинутої ферми. Біля тіла чоловіка валявся й кухонний ніж, який він взяв з собою.

 

Пояснити вчинок чоловіка його сини і дружина не можуть. Стверджують, що він був замкнутою людиною, але не зловживав алкоголем, був господарником. Триває слідство. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

На дамбі тернопільського ставу замінять 32 електроопори

Наступна стаття

Вулицями Тернополя курсує ще один новий-старий тролейбус

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.