Хваліть чоловіка і він стане надійним помічником вдома

Закінчився робочий день і … почався хаос. Замість заслуженого відпочинку, Ви починаєте прибирати вдома, готувати вечерю, йдете до магазину за покупками. У той час Ваш чоловік мило розмістився на дивані і насолоджується читанням журналів? – прийшов час щось змінювати! Як зробити так, щоб лінивий чоловік став хорошим помічником у «домашніх» справах?

 

Найперше, що потрібно – це не нервуватися самій і не нервувати даремно коханого. Будьте терплячими. Коли Ви хочете попросити Вашого чоловіка виконати будь-яку роботу по дому, зробіть це з любов’ю, без агресії, краще за все, без зайвих емоцій, але ясно і прямо. Поступово змінюйте свою поведінку, повільно припиняючи виконувати будь-що з домашньої роботи.

 

Наступним “чарівним ключиком” є Ваш спокійний тон. Ви можете добитись позитивного результату, якщо не будете нервово вимагати негайного виконання роботи, а висловите своє побажання у вигляді прохання. Це краще, ніж крик.

 

Ваш підхід до чоловіка має бути максимально люб’язним – це третій секрет) Чоловіки більш за все готові до співпраці, якщо дружини висловлюють свої вимоги енергійно і невимушено, очікуючи, що їхнє прохання буде виконане.

 

І наостанок, перебільшуйте похвалу. Хваліть чоловіка, коли він виконає будь-яку роботу по дому і робіть це якомога частіше.

 

Що сказати, на перший погляд може здатися, що світ має крутитися навколо чоловіка і все лиш задля того, аби він щось зробив. Проте, це не так. Повага і терпимість, ввічливе ставлення не зіпсує жінку. І, якщо поруч з Вами надійна людина, вірний розслудливий і відповідальний чоловік, він обов’язково сприйме Ваші дії не як належне, а як необхідність шанувати і цінувати Вас у відповідь.

Попередня стаття

Тернополян запрошують на прем’єру вистави «Суто сімейна справа»

Наступна стаття

З дороги у Тернополі поцупили дощеприймальну решітку (ФОТО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.