Іспитом з хімії завершилася основна сесія ЗНО-2018

Основна сесія ЗНО-2018 завершилася. Сьогодні тернопільські абітурієнти склали останній іспит з хімії. В області нарахували 604 учасників тестування з цього предмету.

«Тестування з хімії розпочалося об 11.00 і тривало 150 хвилин. З цього предмету зареєструвалося 719 абітурієнтів, а з’явилося для проходження тестування 604 абітурієнти; явка становить 84%. В області працювало 3 пункти тестування. На виконання сертифікаційної роботи з хімії було відведено 150 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті — 52. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання – 80. Це останній іспит основної сесії ЗНО. Далі відбуватиметься додаткова сесія ЗНО, у якій  братимуть участь абітурієнти, які з поважних причин не склали основну сесію», – розповів журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини заступник директора Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти Юрій Шайнюк.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

14 червня – Всесвітній день донора крові

Наступна стаття

При потребі – здам, – тернополяни про донорство крові (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.