На Тернопільщині директорка підприємства розпродала чуже зерно

На Тернопільщині директорка місцевого товариства, яке зберігало на складах зерно, продала частину чужого зерна. Трапилося це у 2015 році. Власників збіжжя сої та кукурудзи посадовиця на склади не впустила.

 

Від неправомірних дій посдаовиці постраждали два сільськогосподарські підприємства. Сума завданих їм збитків становитьпонад мільйон гривень. Розслідування завершено.

 

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 5 ст. 191- розтрата та привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем, вчинене повторно, в особливо великих розмірах та ч. 1 ст. 209 КК України – використання коштів, одержаних внаслідок вчинення суспільно небезпечного протиправного діяння, що передувало легалізації (відмиванню) доходів) стосовно директори сільськогосподарського підприємства. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області. 

Попередня стаття

На Шумщині невідомі викрали цуценят, вартістю 100 тисяч гривень

Наступна стаття

Жителі Шибалина досі виносять намулу з дворів після зливи (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.