Будівельники “Вуличної академії” забирають своє майно з тернопільського парку (Наживо)

У парку Національного відродження у Тернополі знову працює техніка. Проте, цього разу будівельники не зводять об’єкт, а забирають звідси своє майно. Зокрема, здійснюють демонтаж встановленого фундаменту.

Онлайн трансляцію з місця події дивіться на “МедіаТОР” у Фейсбук.

 

Нагадаємо, нещодавно Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” в прямому ефірі транслювало мирну акцію проти забудови парку. Тоді народче віче завершилося погромом. Активісти зруйнували вже залиті бетонні стіни і фундамент майбутньої “Вуличної академії”.

 

Довідка: 2016 року у парку Національного відродження на місці так званої «клітки» розпочали будівництво еко-готелю. За два роки через протести активістів зведення будівлі призупинялось. Забудовник збирав документи та допрацьовував ті, до яких є претензії. Нині у парку зводять “Вуличну академію”. Люди виступають проти.

 

Попередня стаття

Тернополяни озвучують проблеми депутатам міської ради (Наживо)

Наступна стаття

У Тернополі на автовокзалі викрали двох дівчаток

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.