На Тернопільщині знайшли тіло чоловіка, який врятував діток на Дністрі

 

Франківчанина, який рятував дітей на Дністрі, знайшли на Тернопільщині. Нині мешканці села Устечко Заліщицького району витягнули з берега тіло чоловіка. Водолази шукали його чотири дні.

 

 

Нагадаємо, 11 червня під час відпочинку на річці три дівчинки почали тонути, батько двох з них кинувся на допомогу: він зумів виштовхнути їх з найглибшого місця до дружини, а сам пішов під воду.

 

 – Сьогодні вранці жителі села Устечко Тернопільської області побачили, що на річці Дністер пливе тіло чоловіка. Вони доставили на берег це тіло. Ним виявився громадянин 1987 року, житель Івано-Франківська, який потонув напередодні”, – повідомили в ДСНС Івано-Франківської області.
Попередня стаття

Тернополянка продала львів’янину автівку за фальшиві гроші

Наступна стаття

Як спати спекотної літньої ночі: поради лікаря

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.