У Тернополі сотня породистих котів допомагають безпритульним чотирилапим (НАЖИВО)


 

У Тернополі  триває благодійний Вікенд “КотоВасія” в рамках міжнародної виставки котів “Цвіт папороті”. Протягом двох днів, 16-17 червня, у ПК “Березіль” можна побачити породистих котів, розважитись та придбати смаколики й сувеніри. Так, можна допомогти чотирилапим друзям.

 

– Це той випадок, коли породисті коти і кішки допомагають своїм безпритульним побратимам, кому із господарями не пощастило, адже в рамках акції, ми вкотре збиратимемо кошти на притулок для тварин, а також для тих тварин, котрі зараз під опікою волонтерів, – повідомили організатори.

 

Знімальна група Першого інтернет-телебачення МедіаТОР транслює  виставку наживо, тож стежте за нами на Фейсбук сторінці “МедіаТОР” і приєднуйтесь.

Попередня стаття

Тернополян запрошують на безкоштовні курси англійської мови

Наступна стаття

Інформація про викрадання дітей на вокзалі Тернополя – фейк

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.