На Тернопільщині жінка розбилася на смерть, збираючи вишні

Впродовж однієї доби працівники поліції задокументували два нещасних випадки під час збирання врожаю вишень, один з яких закінчився летально.

 

Подія трапилась в селі Миколаївка, що в Бучацькому районі. Працівники поліції, які виїжджали на місце трагедії, встановили, що 77-річна місцева жителька загинула внаслідок падіння з дерева. Пенсіонерка зривала ягоди, втратила рівновагу та впала з висоти 4 метрів. Від отриманих травм потерпіла померла.

 

Ще один нещасний випадок трапився в Великій Березовиці. 77-річний тернополянин впав з драбини під час збору урожаю ягід. Як наслідок його з закритою черепно-мозковою травмою та травмою хребта госпіталізували до медзакладу. Повідомляє відділ комункації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У Тернополі іноземець на авто розтрощив дві маршрутки і дві легківки (Наживо)

Наступна стаття

Через недогляд за дітьми у Тернополі оштрафували нетверезу вагітну жінку

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.