24 червня – День молоді

Щорічно в останню неділю червня в Україні відзначають День молоді. Це – свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.
Юність і молодість – це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни.
Турбота про молоде покоління є важливою частиною соціальної роботи. Розроблена і здійснюється молодіжна політика. Держава підтримує молоді сім’ї. Розширюються можливості для отримання середньої, вищої, спеціальної освіти. Розвиваються юнацькі та молодіжні клуби та центри. Велика увага приділяється зниженню молодіжного безробіття.

 

В 2018 році День молоді припадає на 24 червня. З святом, Вас!
Попередня стаття

У Тернополі чоловік перерізав собі горло на очах в патрульних (Відео +18)

Наступна стаття

На Тернопільщині через “родинне прокляття” жінка віддала 360 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.